Rüyada kaz ve tavuk görmek

Rüyada kaz ve tavuk görmek başarının düşeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, önemli bir lider haline geleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz ve tavuk gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada tavuk kaz görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tavuk görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz isirmasi görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz eti pişirmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada kaz kestiğini görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sözünde duracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaz görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments