Rüyada uçan kazlar görmek

Rüyada uçan kazlar görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçan kazlar gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, gelişiminin hız kazanacağına inanılır.

Rüyada uçan kazlar görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Rüyada uçan kaz yakalamak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz kesmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kaz görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yumurtlayan kaz görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments