Rüyada tavuk kalbi görmek

Rüyada tavuk kalbi görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kalbi gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada tavuk kalbi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet eder.

Rüyada kalbinde kurşun görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbini vermek büyük maddi kayıp verileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek bereketin ve verimin geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dana kalbi görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbi sıkışmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kalbi atmak zenginliğinin, konforunun artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments