Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek huzurunun yerinde olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hane içine ay doğacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kalbinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek kazancının artacağına,, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada kalbi ağrımak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada belin ağrıdığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments