Rüyada kalbinde kurşun görmek

Rüyada kalbinde kurşun görmek herkesin takdirinin toplanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinde kurşun gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kalbinde kurşun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbine kurşun yemek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin sesini duymak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Rüyada kendi kalbini görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana kalbi görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan kalbi görmek insanların saygısının kazanılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada kalbini dinlemek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments