Rüyada kalbi atmak

Rüyada kalbi atmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların artacağına, talihin yüze güleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Rüyada kalbi atmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kalbi atmak şansın yüzüne güleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinden vurulmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada kalbini eline almak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbinin kanadığını görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbi görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden bıçaklanmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments