Rüyada kalbini vermek

Rüyada kalbini vermek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ferah bir eve geçileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada kalbini vermek gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Rüyada birinin kalbini görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan kalbi görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kalbi delik görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, geleceğin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden hasta olduğunu görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada kalbi elinde tutmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalbi kırılmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Rüyada kalbini sökmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments