Rüyada tavuk ezmek

Rüyada tavuk ezmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hem de çok üzüleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada tavuk ezmek gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada tavuk ezmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, özel hayatında mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada insan ezmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, büyük bir yenilgi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada akrep ezmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada kedi ezmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işarettir.

Rüyada patates ezmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada adam ezmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments