Rüyada patates ezmek

Rüyada patates ezmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada patates ezmek gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Rüyada patates ezmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada arı ezmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada taşla ezmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpek ezdiğini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada böcek ezmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karınca ezmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet eder.

Rüyada ekmeği ezmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş ezmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments