Rüyada tavşanı öpmek

Rüyada tavşanı öpmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı öpmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada tavşanı öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan öpmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavşanı sevmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek hayallere kavuşulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun tavşan görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavşan postu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan vuramamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments