Rüyada tavşan vuramamak

Rüyada tavşan vuramamak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan vuramamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Rüyada evin içinde tavşan görmek zor durumların sona ereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı tavşan görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Rüyada kendi tavşanını görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments