Rüyada birinden tavşan almak

Rüyada birinden tavşan almak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden tavşan almak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada çok tavşan görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek korkularının yok olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan taşımak sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada tavşanı yakalamak artık kötü günler yaşamayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanın işediğini görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada tavşan yavrusu görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulur.

Rüyada tavşan kesmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments