Rüyada tavşan ve tavuk görmek

Rüyada tavşan ve tavuk görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ve tavuk gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan sevmek eğitimlerinin iyi olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada canlı tavşan yakalamak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz tavşan görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet eder.

Rüyada ikiz tavşan görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ezmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada tavşan beslemek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare ve tavşan görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments