Rüyada tavşanın doğurmasını görmek

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek rakipleri mağlup edeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, itibarının ve makamının artacağına, aile saadetinin de artacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın doğurmasını gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada doğuran tavşan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanın doğurduğunu görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan doğurmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanı doğururken görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet eder.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek onun kıymetini her daim bileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti almak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yüzünde güller açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments