Rüyada kirli tavşan görmek

Rüyada kirli tavşan görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yeni iş teklifleri alacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada kirli tavşan gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada kirli tavşan görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada tavşana ateş etmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada birden çok tavşan görmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Rüyada tavşan ve köpek görmek derin bir nefes alacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada canlı tavşan yemek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın saldırdığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, hatalarını fark edeceğine işarettir.

Rüyada tavşanı kurtarmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments