Rüyada tavşan taşımak

Rüyada tavşan taşımak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan taşımak gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada tavşan taşımak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Rüyada tavşan ısırması görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek başarısının düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tavşan görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Rüyada turuncu tavşan görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan vuramamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments