Rüyada tavşan sidiği görmek

Rüyada tavşan sidiği görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan sidiği gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada tavşan sidiği görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada at sidiği görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sidiğe basmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sidikli tuvalet görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada eve sidiklemek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulur.

Rüyada kedi sidiği görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına sidiklemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sidiğini temizlemek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments