Rüyada altına sidiklemek

Rüyada altına sidiklemek işlerin yoluna sokulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada altına sidiklemek gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada altına sidiklemek zor durumların sona ereceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sidikli su görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kedi sidiği görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek sidiği görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek sidiği görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada bebek sidiği görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sidiğini yapmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada hayvan sidiği görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments