Rüyada sidiğe basmak

Rüyada sidiğe basmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sidiğe basmak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada sidiğe basmak dertlerine derman bulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işarettir.

Rüyada bebek sidiği görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada eve sidiklemek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan sidiği görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada at sidiği görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan sidiği görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sidikli su görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine tabir olunur.

Rüyada sidiğini yapmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments