Rüyada at sidiği görmek

Rüyada at sidiği görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada at sidiği gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada at sidiği görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sidiğini yapmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan sidiği görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada sidiğe basmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Rüyada eşek sidiği görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada tavşan sidiği görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi sidiği görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işarettir.

Rüyada köpek sidiği görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments