Rüyada başkasının sidiğini temizlemek

Rüyada başkasının sidiğini temizlemek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sözleri tutulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sidiğini temizlemek gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının sidiğini temizlemek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altına sidiklemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sidikli çamaşır görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sidiğe basmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Rüyada kedi sidiği görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sidikli tuvalet görmek yeni bir işe gireceğine, can sıkıntısının geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek sidiği görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sidiğini yapmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments