Rüyada tavşan satın almak

Rüyada tavşan satın almak şansının yaver gideceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan satın almak gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada tavşan satın almak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan kulağı görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavşan yakalamak eline büyük fırsatlar geçeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir tavşan görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada koyun tavşan görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oturan tavşan görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments