Rüyada büyük bir tavşan görmek

Rüyada büyük bir tavşan görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir tavşan gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Rüyada çok büyük tavşan görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir tavşan görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada büyük tavşan görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan derisi görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments