Rüyada tavşan ısırdığını görmek

Rüyada tavşan ısırdığını görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yenileneceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırdığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tavşan derisi görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tavşan görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan ve koyun görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalettir.

Rüyada tavşan ezmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments