Rüyada tavşan kulağı görmek

Rüyada tavşan kulağı görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kulağı gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Rüyada kulaksız tavşan görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kafası görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada tavşanı vuramamak insanlardan uzaklaşılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı kesmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşana havuç vermek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments