Rüyada tavşanın ısırdığını görmek

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Rüyada kafeste tavşan görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi tavşan görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanda tavşan görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan öldürmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments