Rüyada vurulmuş tavşan görmek

Rüyada vurulmuş tavşan görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulmuş tavşan gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vurulmuş adam görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerin artacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada vurulacağını görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada adam vurulmasını görmek rahatsızlık vereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulup ölmemek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments