Rüyada ormanda tavşan görmek

Rüyada ormanda tavşan görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Rüyada ormanda tavşan gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ormanda tavşan görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Rüyada ormanda kar görmek onlara karşı zafer kazanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda birini kaybetmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada orman meyvesi yemek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormana çıkmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda gezmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ormanda meyve toplamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments