Rüyada tavşan eti almak

Rüyada tavşan eti almak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada tavşan eti almak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına inanılır.

Rüyada tavşan eti almak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti yemek çirkin iftiralara uğrayacağına, dertlerin aşılacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti pişirmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, maddi güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan dişi görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan ve keçi görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments