Rüyada tavşan eti görmek

Rüyada tavşan eti görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada tavşan eti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tavşan eti almak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tavşan eti pişirmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına alamet eder.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yemek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan eti görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yakalamak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments