Rüyada tavşan dövmek

Rüyada tavşan dövmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, planların tutmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan dövmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada tavşan dövmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulur.

Rüyada tavşanı dövmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada minik tavşan görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tavşan görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan fare görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Rüyada uçan tavşan görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan okşamak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan eti pişirmek ekonomik olarak kalkınacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments