Rüyada uçan tavşan görmek

Rüyada uçan tavşan görmek allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerin bir anda azalacağına, imkânlarının azalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçan tavşan gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan tavşan görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada tavşan sidiği görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine yorulur.

Rüyada tavşan bulmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Rüyada tavşan ve yılan görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada tavşan doğumu görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada tavşan pişirmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada doğuran tavşan görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments