Rüyada tavşanı dövmek

Rüyada tavşanı dövmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, umutların biteceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tavşanı dövmek gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada tavşan dövmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tavşanı dövmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan kesmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulur.

Rüyada tuvalette tavşan görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan satın almak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kucaklamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, canın sıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments