Rüyada tavşan okşamak

Rüyada tavşan okşamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı haberler getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşan okşamak gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada tavşan okşamak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalettir.

Rüyada kadın okşamak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçını okşamak derdin sona ereceğine, bunalıma gireceğine delalettir.

Rüyada köpeği okşamak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok iyi şeylere işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşamak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçlarını okşamak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulur.

Rüyada aslanın başını okşamak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments