Rüyada tavşan doğumu görmek

Rüyada tavşan doğumu görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, geniş geniş yaşayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, hep yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada tavşan doğumu gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Rüyada tavşan doğumu görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve köpek görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada tavşan derisi yüzmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanı öpmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, düşmanların barışacağına işarettir.

Rüyada pişmiş tavşan görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments