Rüyada tavşan boğmak

Rüyada tavşan boğmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, adının yayılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada tavşan boğmak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada tavşan boğmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada aslan boğmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Rüyada tavuk boğmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini boğmak sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kadın boğmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada koyun boğmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini iple boğmak güzel bir hayata sahip olunacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments