Rüyada tavuk boğmak

Rüyada tavuk boğmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk boğmak gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada tavuk boğmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada babayı boğmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını boğmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek boğmak daha güzelleşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işarettir.

Rüyada şeytan boğmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan boğduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments