Rüyada tatlı yiyecekler görmek

Rüyada tatlı yiyecekler görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yiyecekler gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada tatlı yiyecekler görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak esenlik bulup, hafifleyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada yiyecek aldığını görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak zor zamanların biteceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına alamet eder.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek hediye almak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments