Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, büyük üzüntüler olacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada dolu masa görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada yemek dolu masa görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yemekle dolu masa görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments