Rüyada yiyecek aldığını görmek

Rüyada yiyecek aldığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek aldığını gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada yiyecek aldığını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek almak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada yiyecekten kıl görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet eder.

Rüyada birisine yiyecek vermek geçim sıkıntısına düşüleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek hediye almak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bakkaldan yiyecek almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşette yiyecek görmek o kapıyı kapatacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments