Rüyada taştan duvar yapmak

Rüyada taştan duvar yapmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, güçten düşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taştan duvar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada taş duvar yapmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Rüyada taştan duvar yapmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada taş duvara tırmanmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan duvar örmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş duvardan atlamak zorlukları teker teker aşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar taşı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada taş duvar görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş duvarlı ev görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments