Rüyada taş duvar yapmak

Rüyada taş duvar yapmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada taş duvar yapmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada taş duvar yapmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada taştan duvar yapmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş duvarlı ev görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Rüyada taş duvardan atlamak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada taş duvar örmek allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş duvar görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş duvara tırmanmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar taşı görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments