Rüyada taş duvar görmek

Rüyada taş duvar görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada taş duvar gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada taş duvara tırmanmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Rüyada taş duvarlı ev görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş duvar örmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş duvar görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş duvar yapmak hasta ise daha kötüye gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada taştan duvar örmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada taştan duvar yapmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taş duvar yıkmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments