Rüyada duvar taşı görmek

Rüyada duvar taşı görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, tamamlanmadan kalacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada duvar taşı gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada taş duvardan atlamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan duvar örmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş duvar görmek kazancının azalacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş duvar örmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada taş duvar yıkmak parasının azalacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada duvar taşı görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş duvarlı ev görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalettir.

Rüyada taş duvara tırmanmak çıkar için insanlara zulmetmeye, yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments