Rüyada taşlı pirinç görmek

Rüyada taşlı pirinç görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok mutlu olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada taşlı pirinç gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak zorlukların çözüme kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada taşlı pirinç görmek evliyseniz eşle iyi geçime, para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada pakette pirinç görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada çuvalla pirinç taşımak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada pirinç satmak sevilen bir dostu kaybetmeye, ele geçecek haram mal ve paraya inanılır.

Rüyada pirinçte bit görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments