Rüyada pirinçten taş ayıklamak

Rüyada pirinçten taş ayıklamak hedeflerine ulaşacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak dostlardan zarar görüleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak dileklerinin gerçekleşeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada taş ayıklamak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada topraktan taş ayıklamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek düşünmeden hareket edeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı pirinç görmek hayırlı günlerin geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments