Rüyada pirinçte bit görmek

Rüyada pirinçte bit görmek haksızlığa uğrayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada pirinçte bit gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada pirinçte bit görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada pirinci dökmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli pirinç görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantada pirinç görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Rüyada pirinç pilav görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç yıkadığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvallarla pirinç görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işarettir.

Rüyada pakette pirinç görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments