Rüyada taşlı küpe görmek

Rüyada taşlı küpe görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada taşlı küpe gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada altın taşlı küpe görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yeni ev eşyaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek itibar kaybedeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet eder.

Rüyada taşlı küpe görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet eder.

Rüyada küpe taşı görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments