Rüyada küpe taşı görmek

Rüyada küpe taşı görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada küpe taşı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı küpe görmek lüks, konfor içinde olacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada altın taşlı küpe görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek daha rahat para kazanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments