Rüyada taşı düşmüş kolye görmek

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek sevinçli haberler geleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş kolye gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada taşlı kolye takmak el attığı her işten zararla çıkacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada kolye taşı görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments